Bucuresti |
Acasa > Despre

Suntem absolut constienti ca perfectiunea nu este un deziderat tangibil, ci doar un punct cardinal ideal, singurul care orienteaza drumul cunoasterii. Best Print are toate argumentele sa demonstreze ca exista doar pe aceasta cale! Tot ceea ce facem, in mic ori in mare, probeaza acest fapt. Doar astfel, Best Print a putut deveni, in Romania, etalonul breslei.

Etalon al breslei!

Cheia? Nu stim ce este aceea multumire, nu stim ce este aceea auto-suficienta, nu incremenim in succesul zilei! Da, chinuitoare atitudine! Dar doar aceasta viziune a facut ca echipa Best Print sa fie una caracterizata de permanenta cautare, permanenta intelegere, permanenta creatie.

Nu vorbim aici despre cantitate, despre calitate sau pret, ci despre ochii tintiti catre perfectiune, prin intrepatrunderea componentei rationale, tehnice, cu cea emotionala, in scopul obtinerii ideilor excelente de produs.

Permanenta eficientizare a costurilor, in raport cu o calitate tot mai crescuta a produsului, perfectionarea fluxului tehnologic si managementul profesional al acestuia, trag practic in sus nivelul comunicarii, al creativitatii, al exprimarii comerciale tiparite ale clientilor sai.

In cele din urma, dar cel mai important, managementul Best Print nu este unul intepenit. Daca in zona productiei propriu-zise schimbarile sunt rapide, in cea a tehnicilor si metodelor de management sunt de-a dreptul ametitoare. Motiv pentru care eforturile noastre de perfectionare continua au in vedere noutatea aplicabila si utila noua, aparuta in acest complex si spectaculos domeniu, al managementului performant.