Bucuresti |
Acasa > Despre

Criza,
veritabila trambulina!
N-o spunem noi, o spun laureati ai premiului Nobel pentru economie, pentru cine se oboseste sa inteleaga realitatile create de crizele economice, insasi criza economica devine o trambulina.

Pentru ca am avut inspiratia de a intelege criza, ne-am asigurat nu doar premisele traversarii ei ci si crestere in mediul generat de ea. Aceasta, impreuna cu intelegerea anticipata a transformarii nevoilor clientilor din piata de tipar, de la cautarea de produse la cautare de solutii, au dus la cresterea cotei de piata si la consolidarea Best Print ca lider in industria de print offset din Romania.

In conditiile cresterii continue a preturilor materiilor prime si materialelor, in conditiile reducerii drastice a preturilor in piata poligrafica, am reusit mentinerea si consolidarea sanatatii afacerii prin livrarea de solutii integrate, prin satisfacerea comenzilor in timpi scurti si la preturi scazute, obtinute prin optimizarea continua a costurilor de productie.

Investitiile considerabile facute de noi in tehnologii de ultima ora, fie ele de tipar, informatice sau de mediu, ne identifica la modul unic in breasla.

Mai mult, serviciul de Enterprise Architecture & Business Operations, coroborat cu dezvoltarile tehnologice pe care le sustine, este in masura sa asigure un avantaj decisiv in fata competitiei.