Bucuresti |
Acasa > Despre

La Best Print am fost si suntem perfect constienti de impactul pe care activitatea tipografica il poate avea asupra mediului. Drept pentru care functionam din aceasta perspectiva in baza unui management perfect adecvat al tuturor deseurilor si reziduurilor in toate formele lor de generare si agregare.

Natura,
obiect de patrimoniu!
Una dintre investitiile importante in acest domeniu este statia de pre-epurare a apelor uzate. Practic, in reteaua de canalizare a orasului, Best Print deverseaza reziduuri lichide procesate fizico-chimic in parametrii prevazuti de normele impuse de Apa Nova conform standardelor in vigoare.

Aceleasi norme sunt strict respectate si in privinta mediului intern, acela in care salariatii Best Print isi desfasoara activitatea. Echipamente de captare, colectare, purificare a aerului, filtrare si reducere emisii, izolare si procesare substante cu potential periculos, mentenanta stricta a instalatiilor de epurare si exhaustare, izolare fonica, planuri operative de interventii in cazurile de poluare accidentala, toate acestea creaza un mediu de lucru sigur atat pentru angajati cat si pentru echipamente.

Nu in cele din urma, pe aproape o jumatate din terenul pe care il ocupa Best Print este amenajata o gradina-parc cu zeci de specii de plante, arbori si arbusti, alei naturale si un mic iaz cu apa curgatoare.


Suntem in curs de a deschide activitatea in noul punct de lucru, situat in Unitatea N10, din cadrul platformei logistice "A1 Business Park", comuna Dragomiresti Vale, sat Dragomiresti Deal, Autostrada Bucuresti - Pitesti, km 13,5, jud. Ilfov, Aleea Costanza nr. 2, pentru care asteptam Autorizarea din punct de vedere al Mediului.

In noul punct de lucru, se vor desfasura activitati de finisare cu noile echipamente achizitionate, precum si depozitarea hartiei si a produselor tiparite.