Bucuresti |
Acasa > Guvernare

Best Print Services isi organizeaza si desfasoara intreaga activitate pe principii solide de integritate, etica si moralitate. Aceste principii sunt reflectate pe toate palierele organizationale, atat formal cat si informal.

Leadership-ul este cea mai importanta componenta a guvernarii. Nicio activitate umana de grup, fie familie, fie cea mai mare multinationala cu putinta, nu poate evolua catre vreo tinta rational identificata, in afara activitatii concepute, conduse si organizate cu viziune, stiinta, atitudine, charisma si exemplu personal.

Etica, integritate, onestitate!

Politicile si procedurile cheie care ne guverneaza si ne conduc managementul si angajatii deopotriva sunt cladite pe principiile fundamentale: etica, integritate, onestitate. Toate se reflecta atat in activitatea profesionala cat si in conduita personala si au drept rezultat evident atitudinea responsabila si de buna-credinta.

Respectarea asumata si conforma a normelor si prevederilor legislatiei nationale si internationale, promovarea valorii, intelegerea si aplicarea abordarii nediscriminatorii si a sanselor ne guverneaza in egala masura.