Bucuresti |
Acasa > Servicii si produse

Servicii DTP

Serviciile DTP se axeaza pe analiza, corectia si profesionalizarea poligrafica a documentelor primite de la clienti.

Pregatirea,
premisa a calitatii!
Aceasta activitate are scopul de a genera fisiere pdf care sa raspunda criteriilor ridicate de calitate pe care le impune alinierea la standardele curente ale industriei poligrafice. Focusul este pus pe utilizarea corecta a profilelor de culoare ICC pentru echipamentele proofing si pentru tipar, precum si pe utilizarea lor corecta si setarea adecvata a aplicatiilor grafice in contextul procesului de productie tipografica.

Oferim, de asemenea, serviciul de corectura pe texte si semnalam clientilor erorile de tehnoredactare cu posibilitatea corectarii lor. Toate comenzile intra in executie doar cu aprobarea prealabila a clientului pe mock-up si proba de culoare.

Servicii Proofing

Pentru orice tip de lucrare se valideaza initial o proba-martor (proof) ce reproduce, din punct de vedere cromatic, produsul ce urmeaza a fi realizat. Tehnologia de generare a probelor de culoare respecta cele mai stricte standarde profesionale in domeniu si confera siguranta in procesul de productie.

Servicii Mock-up

Lucrarile cu un grad de complexitate ridicat, in fapt toate lucrarile care implica prelucrari ulterioare tiparului sunt analizate din perspectiva fezabilitatii si conformitatii prin realizarea de modele-prototip (mock-up).