Bucuresti |
Acasa > Solutii

Deseori, clientii Best Print stiu exact ceea ce doresc dar nu stiu sau nu au optat pentru cea mai potrivita forma de a-si atinge scopul propus.

Transformam dorinta in produs!
De la banala felicitare pana la complexul ambalaj multifunctional, suntem pusi de multe ori doar in fata unei comenzi generice de tip dorinta.

Pentru ca aceasta dorinta sa se transforme in produsul intuit dar nedefinit de catre client, nu ne ramane decat ca, in baza experientei si inventivitatii noastre, sa materializam intentia clientului, sub forma de prototipuri.

Asa cum un inginer structurist transforma viziunea artistica a arhitectului in cladire ce trebuie sa stea in picioare, la fel suntem deseori pusi in situatia de a realiza la modul material conceptele creative pe care agentiile de publicitate le propun cu fantezie clientilor lor.

Executarea proiectelor destinate campaniilor de promovare nationale si internationale implica o analiza complexa a nenumarati factori si resurse, asezate toate intr-o veritabila retea de interdependente. Inutil sa mai precizam, orice neconcordanta poate duce la esecul intregului proiect.