Bucuresti |
Acasa > Solutii

Solutiile-proiect nu pot fi intelese si executate decat prin metodele managementului integrat al proiectelor.

Complexitatea
se ataca doar integrat!

Gestionarea unitara, de la abordare, organizare si planificare a productiei, integrarea produselor si serviciilor pana la expeditii complexe, interne si internationale, prin respectarea unor stricte termene si specificatii de livrare, in abordarea lor cauzala, dau continut conceptului de management integrat al proiectelor.

De cele mai multe ori, productia tiparita face parte dintr-un proiect amplu, ce presupune productii diversificate si continuate cu integrarea acestora in activitati logistice specifice.

Anvergura de tip multinational a multora dintre clientii Best Print presupune executarea unor proiecte cu un grad foarte ridicat de complexitate. Astfel, abordarea acestor campanii trebuie obligatoriu sa tina cont de ultimele, cele mai perfectionate, metode ale managementului integrat al proiectelor.

Intelegand importanta si responsabilitatea acestor activitati, Best Print este in masura sa preia oricand rolul de manager de proiect, integrand la nevoie si activitatile alocate unor terti subcontractanti, selectati de client sau de noi insine.