Bucuresti |
Acasa > Solutii

Principalul nostru obiectiv este intelegerea nevoilor clientilor nostri si personalizarea pachetului produse-servicii.

O solutie pe masura oricui!
Acest obiectiv a determinat crearea departamentului „Client Service”. Astfel, fiecarui client ii este dedicat cate un „account manager”, a carui misiune consta in preluarea, analizarea si intepretarea solicitarilor, prezentarea solutiilor proiectate precum si managementul comenzilor si al proiectelor lansate.

Solutiile pe care Best Print le ofera clientilor sai sunt de tipurile solutii-produs si solutii-proiect.

Primele, solutiile-produs apar necesare in campaniile de promovare. Proiectarea unui anumit ambalaj sau a unui alt tip de material tiparit, ce trebuie special conceput pentru acea campanie, este unul dintre cele mai dificile procese in productia materialelor tiparite.

Al doilea tip de solutii, acela al solutiilor-proiect, este constituit din ceea ce se numeste „managementul integrat al proiectelor”. De cele mai multe ori, productia tiparita face parte dintr-un proiect mult mai amplu, ce presupune productii diversificate si integrarea acestora cu activitati logistice specifice.

Intelegand importanta si responsabilitatea acestor activitati, Best Print este in masura sa preia oricand rolul de manager de proiect, integrand la nevoie si activitatile alocate unor terti subcontractanti, selectati de client sau de noi insine.