Servicii preproducție

Proiectare și dezvoltare produs

Ideile de marketing trebuie să transpună funcționalitatea și designul într-o formă care să adauge valoare produsului, făcându-l viabil din punct de vedere comercial. Analizăm cerințele clienților noștri și le integrăm în produse care sunt atractive din punct de vedere vizual, viabile din punct de vedere funcționalitate și optime din punct de vedere costuri.

Analiză și optimizare funcțională

Analizăm particularitățile fiecărui produs solicitat și propunem variantele alternative de produs, care îmbină optim rezolvarea funcțională, costurile și termenul de livrare. Va oferim asistență personalizată  și informații necesare pentru a lua cele mai bune decizii.

DTP

Serviciile DTP se axează pe analiza, corecția și profesionalizarea poligrafică a documentelor primite de la clienți.

Aceasta activitate are scopul de a genera fișiere PDF care sa răspundă criteriilor ridicate de calitate pe care le impune alinierea la standardele curente ale industriei poligrafice. Focusul este pus pe utilizarea corectă a profilelor de culoare ICC pentru echipamentele proofing și pentru tipar, precum și pe utilizarea lor corectă și setarea adecvată a aplicațiilor grafice în contextul procesului de producție tipografică.

Oferim, de asemenea, serviciul de corectură pe texte și semnalăm clienților erorile de tehnoredactare cu posibilitatea corectării lor. Toate comenzile intră în execuție doar cu aprobarea prealabilă a clientului pe mock-up și probă de culoare.

Machetare

Vă stăm la dispoziție pentru realizarea de machete asociate unei game diverse de produse. Specialiștii noștri sunt la curent cu ultimele tendințe în domeniul graficii. Integrăm armonios textul și elementele grafice în vederea realizării formatului de tipar, urmărind conceptele grafice din documentul original sau, le cerere, in baza unui design propus de noi. 

Hard & Soft Proofing

Pentru orice tip de lucrare se validează inițial o probă-martor (proof) ce reproduce, din punct de vedere cromatic, produsul ce urmează a fi realizat. Tehnologia de generare a probelor de culoare respectă cele mai stricte standarde profesionale în domeniu și conferă siguranță în procesul de producție.

Mockup

Lucrările care implică prelucrări ulterioare tiparului sunt analizate din perspectiva fezabilității și conformității prin realizarea de modele-prototip (mock-up).