Servicii de logistică personalizată

Picking (Adunare a diverselor produse, personalizată pe destinații)

Dispunem de experiență în gestionarea proiectelor complexe care prevăd adunarea și coletarea produselor de diverse tipuri în seturi predefinite și pregătirea pentru livrarea lor pe destinații multiple, pe baza listelor de distribuție specificate de client.

Packing (Ambalare)

Produsele noastre sunt livrate în diverse tipuri de ambalaje, adecvate scopului și felului expediției, asigurând totodată costuri minime. Livrăm atât colete individuale (ambalate în hârtie de diverse sortimente sau cutii de carton) cât și colete paletizate.

Produsele ambalate sunt etichetate în vederea unei identificări precise și rapide iar întregul proces este realizat și verificat de personal calificat.

Copacking (Atașare de accesorii sau mostre la produsul tipărit)

Atașăm la produsele tipărite de noi diverse mostre sau accesorii furnizare de la clienti și obținem kiturile de ambalaj in forma finală de prezentare sau așezare la raft.

Distribuție

Asigurăm livrarea door-to-door sau la centre logistice a peste 10 tone de produse zilnic, prin moderna flotă proprie de transport. Distribuim produsele noastre în peste 15,00 de locații în fiecare lună, iar cu ajutorul subcontractorilor noștri specializați, ajungem la orice destinație națională sau internațională în maximum 48 de ore. Activitatea de distribuție este monitorizată permanent iar traseele de transport sunt optimizate folosindu-se un sistem centralizat GPS. Livrările pot fi făcute 7 zile din 7, limitarea fiind dată doar de programul de lucru al clientului.

Clientul poate obține oricând online detalii de livrare, sistemul fiind perfect transparent.Distribution
Depozitare

Depozitare

Oferim clienților noștri posibilitatea de a depozita produsele realizate în tiraje mari astfel încât livrarea să se efectueze gradual. Astfel, clienții noștri pot opta pentru tiraje mari, cu un cost unitar scăzut și livrare graduală, minimizându-și costurile logistice.